Oua cod 2Oua de la gaini crescute la sol


Categoria M - 56-63 g


Categoria L - 63-73 g

Categoria XL - >73 g


Zorin 2 este o marca a Prodovo Grup ce a aparut din dorinta de a oferi tuturor consumatorilor produse ce nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia acestora.
Ouale Zorin provin de la gaini ouatoare hranite doar cu mixuri furajere de origine vegetala. Aceste furaje le confera gustul autentic pe care-l regasim si la masa bunicii.

Ce inseamna oua cod 2?
Cifra 2 inscriptionata pe coaja oului ne indica faptul ca a fost ouat de o gaina crescuta la sol. Datorita opozitiei consumatorilor fata de modalitatile de crestere in baterii imbunatatite, foarte multi fermieri reconvertesc spatiile de productie pentru cresterea la sol.
Ouale Zorin provin din fermele noastre de gaini, situate in judetul Vaslui. Acesta este un factor determinant in pastrarea calitatii si a trasabilitatii produselor noastre. Ne place sa spunem tuturor ca urmarim traseul unui ou inca de la cultivarea primului bob de porumb si pana pe raftul magazinelor. O constanta in calitatea oului o reprezinta furajul curat, realizat doar din cereale si nesuplimentat cu fainuri proteice de origine animala sau diferite suplimente hormonale ori de antibiotice.

Dar nimic din toate acestea nu ar fi posibil fara vedetele noastre, gainile, care sunt bine hranite si bine crescute in conditii optime de bunastare si biosecuritate animala.

Cum reusim asta?
Simplu, le oferim un plus de libertate crescandu-le la sol, nu in baterii. Conditiile simuleaza perfect mediul din gospodaria traditionala, avand chiar si zone special amenajate pentru scurmat si zone de miscare sau odihna structurate pe diferite niveluri. Insa, in toata aceasta agitatie, reusim sa tinem sub control orice factor patogen ce ar putea perturba fericirea pasarilor sau normele de siguranta alimentara. Aceste sisteme au fost optimizate pentru spatiile de productie de catre cei de la Big Dutchman, specialisti in inovatie in domeniul echipamentelor de crestere pentru galinacee.

Oul reprezinta esenta unei alimentatii sanatoase si complete deoarece:

inglobeaza intreg spectrul de micro si macro nutrienti
are un continut foarte scazut de glucide (0,6%)
datorita continutului ridicat de grasimi sanatoase, reprezinta alimentul ideal pentru inima si creier
are o biocompatibilitate ridicata, fiind cea mai mare celula pe care o putem gasi in natura.

Putem spune despre ou ca este un aliment viu cu un continut proteic ridicat si cu o valoare biologica inalta, acoperind necesarul de aminoacizi al organismului.

De aceea foarte multi terapeuti din medicina alternativa considera oul un adevarat medicament. Daca vreti sa aflati mai multe despre cum au fost produse ouale pe care le comercializam sau de bunastarea gainilor de la care provin, va incurajam cu caldura sa intrati in legatura cu noi sau cu reprezentantii fermelor, pentru a va prezenta fara perdea cum isi ingrijesc gainile. Consideram ca un fermier cunoaste mai multe despre produsul sau decat o eticheta sau o codificare.

De ce Zorin?
Deoarece oul este simbol al rasaritului de soare si al creatiei. In plus, nu exista un mod mai bun de a incepe ziua decat cu un mic dejun gustos si hranitor.


Valori nutritionale oua

Cantitati exprimate in grame, raportate la 100g


Galbenus

Grasimi

saturate - 35,525
mononesaturate - 37,855
polinesaturate - 26,605

Glucide - 0
Fibre - 0
Proteine - 2,69
Vitamine si minerale
Vitamina
Acizi grasi

Omega 3 - 1,605
Omega 6 - 25,000Albus

Proteine - 3,48
Aminoacizi

esentiali - 32,724
Semiesentiali - 17,153
neesentiali - 29,752


Cere oferta!

Indiferent de nevoi, putem face o oferta avantajoasa
pentru furnizarea de oua proaspete, potrivita afacerii tale.

Alte produse din gama