Ferme romanesti
cu perspectiva
globala


Suntem in pas cu tehnologia inca de la inceput, insa valorile noastre sunt cat se poate de simple si traditionale.

Promisiunea unui produs calitativ vine din responsabilitatea noastra fata de tine.


14


Ani de Experienta

Suntem distribuitori de oua de consum din 2005.

Facem totul din pasiune pentru gustul natural si din grija pentru oameni si animale. Pentru a asigura cele mai inalte standarde, suntem mereu in pas cu tehnologia, insa valorile noastre sunt cat de poate de simple si transparente. Calitatea produselor si prospetimea acestora este rezultatul provocarii noastre, de a ne baza exclusiv pe un lant de productie cat mai scurt.

 

Locurile unde incepe magia

A&A Farms

Fermele A&A se ocupa de mai bine de 15 ani cu cresterea gainilor ouatoare si cultivarea cerealelor. Toate acestea se petrec in cele doua amplasamente de productie din judetul Vaslui, localitatea Bogesti, comuna Pogana si Localitatea Marasesti, comuna Voinesti. Poate aceste lucruri nu ar fi fost de succes daca nu exista un crez in spatele lor. Cu un cod de etica bine impamantenit si investitii in tehnologie si capitalul uman, A&A Farms reuseste sa asigure cele mai inalte standarde in domeniul productiei de oua.

Dintotdeauna ne-am dorit sa lucram prin intermediul unei asociatii de producatori, si pot spune ca Prodovo este un vis devenit realitate. Pe viitor, ne dorim sa atragem mai multi producatori locali in grup si astfel sa recapatam puterea de decizie cand vine vorba de reglementarile din domeniu si preturi catre piata de desfacere din Romania si nu numai. - Cristian Spiridon, A&A Farms

Morandi

Morandi are ca principale preocupari bunastarea si sanatatea pasarilor. Acestea sunt crescute la sol in incaperi aerisite. Intregului efectiv de pasari ii este dedicata o ingrijire exemplara, hrana naturala fiind un aspect indispensabil.

De cand lucram cu Prodovo, am reusit sa optimizam fluxul de productie in asa fel incat ouale sa fie colectate direct din ferma imediat dupa ce sunt produse. Astfel ca ne putem concentra pe ce este mai important, respectiv sanatatea si bunastarea animalelor noastre. - Catalin Moraru, Morandicom